marți, 4 martie 2014

Imprumut rapid de bani cu CashExpres

Creditul rapid de la Cashexpres te poate scoate din multe incurcaturi. Cu siguranta ai avut in viata situatii in care nu te-ai putut apuca imediat de rezolvarea unei situatii din cauza ca nu aveai suficienti bani pentru asta.



Acum insa nu mai ai de ce sa iti faci griji. Indiferent de motivul pentru care ai nevoie de bani imprumut, exista posibilitatea de a face super rapid rost de ei. Si asta datorita faptului ca Garanti Credite de Consum (SC RALFI IFN S.A.) a creat gama de servicii financiare nebancare Cashexpres. Sub sloganul “Pusculita vine la tine”, Cashexpres doreste sa iti bani imprumut, cu dobanda rezonabila, in timpul cel mai scurt si cu minimum de batai de cap din partea ta. Mai exact, primesti raspuns la solicitarea de credit in doar 24 de ore, nu ai nevoie de niciun fel de avans, economisesti timp si energie deoarece reprezentantul Cashexpres vine direct la tine acasa ori la birou si, pe langa toate acestea vei stii in permanenta in ce stadiu se afla dosarul tau. In plus, poti avea si co-debitor. Asadar, pusculita vine la tine cu viteza maxima si zornaind de oportunitati! Acum e simplu, comod si rapid sa iei un imprumut.

Cashexpres are practic trei produse financiare nebancare, astfel incat tu sa poti alege exact produsul care ti se potriveste: Creditul Comod, Creditul Prietenos si Creditul Generos.
Primul, Creditul Comod se adreseaza persoanelor care au nevoie de un imprumut rapid intre 1000 si 30.000 lei. Pentru acesta, DAE incepe de la 37,79%, comisionul de analiza este de 95 lei si comisionul de administrare lunara porneste de la 10 lei. Pentru a putea obtine insa acest imprumut rapid, trebuie sa tii insa cont si de criteriile de eligibilitate. Cerintele sunt diferinte pentru fiecare produs financiar in parte. Creditul Comod este cel mai usor de obtinut. Trebuie doar sa ai intre 21 si 69 de ani, venit justificabil cu acte de minim 700 lei daca esti salariat sau 600 lei daca esti pensionar si vechime in munca de minim 6 luni la locul actual de munca si 18 luni vechime totala in munca.

Citeste mai mult aici: http://www.creditenebancare.org/imprumut-rapid-de-bani-cu-cashexpres-a26.html